ترس از دخول ، دلایل و درمان ترس از برقراری رابطه جنسی در زنان
یکی از اختلالات جنسی در زنان ترس از دخول می باشد و این به دلیل منقبض شدن غیر طبیعی ثلث خارجی مهبل به وجود می آید و مانع از نزدیکی می شود.
زنان برای برقرار کردن رابطه جنسی دچار استرس، فشار و هیجانات منفی می شوند و مردان برای اینکه استرس و فشار روحی و روانی را برای همسرشان کاهش دهند باید برای آن ها زمان و وقت کافی بگذارند و از نظر روحی و عاطفی همسرشان را آماده کنند.
اگر مقدمات قبل از رابطه به خوبی انجام نشود هیچکدام از طرفین از رابطه جنسی لذت نخواهند برد و احساس رضایت نخواهند کرد.
بسیاری از دختران هستند که بعد از اینکه ازدواج می کنند به طور ناخودآگاه دچار ترس می شود و به خاطر ترس ناخودآگاه از رابطه جنسی و از دست دادن بکارتشان، ترس از دخول برای آن ها به وجود می آید.
این ترس به دلیل استرس و اضطراب به وجود می آید و باعث می شود که به طور ناخودآگاه مجرای تناسلی منقبض شود و برقراری رابطه جنسی را سخت و غیرممکن سازد در این هنگام می توان از مشاوره جنسی کمک گرفت تا راهنمایی های لازم را انجام دهد.
برای ترس از دخول دلایل بسیاری وجود دارد که به مهم ترین آن ها اشاره شده است:
احساس درد دخول در زنان دلایل مختلفی دارد که در این مقاله به مهم ترین دلایل آن اشاره میکنیم:
زنانی که به عفونت دستگاه تناسلی دچار هستند حتما باید برای درمان آن به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنند و با مصرف داروهای تحت نظر پزشک بیماری خود را درمان کنند، زنان نباید به طور خودسرانه از روش های درمانی و دارویی استفاده کنند.
بسیاری از مشکلات جنسی به خاطر استرس و نداشتن آمادگی روانی به وجود می آید برقراری رابطه جنسی برای اولین بار برای زوجین بسیار استرس زا می باشد و همراه با اضطراب است.
این استرس زمانی که زنان آگاهی چندانی از برقراری رابطه نداشته باشند چند برابر می شود و می تواند ترس از دخول را به همراه داشته باشد.
تجربه اول در رابطه جنسی بسیار مهم است و اگر فرد از رابطه اش رضایت داشته باشد باعث می شود تا رابطه های بعدی راحت تر و به خوبی انجام شود و زوجین از زندگی جنسی خود راضی خواهند بود.
اما اگر رابطه جنسی اول بسیار دردناک و استرس زا باشد باعث خواهد شد که آن ها سال های سال از برقرار کردن رابطه جنسی ناراضی باشند و ترس از دخول برای زنان به وجود آید.
زوجین برای برقراری رابطه جنسی باید شرایطی آرام و مناسبی را ایجاد کنند و هر دو آن ها باید تمایل به برقراری رابطه داشته باشند.
اگر یکی از طرفین نسبت به رابطه بی میل و رغبت باشد نباید برخلاف میلش او را مجبور به برقراری رابطه جنسی کرد.
زیرا این رفتار باعث می شود طرف مقابل از رابطه زده شده و دچار استرس شود و همچنین رفتارهای زوجین سرد خواهد شد و برقراری رابطه بعدی سخت تر و همراه با استرس خواهد بود.
زوجین باید تلاش کنند تا هر دو از رابطه جنسی لذت ببرند و از نظر عاطفی از یکدیگر حمایت کنند.
فوبیای جنسی یا ترس از برقراری رابطه جنسی یک حالت روانی می باشد که بسیاری از مردان و زنان از برقراری رابطه جنسی و مقاربت های جنسی ترس و استرس دارند.
گاهی اوقات این ترس در زوجین بسیار زیاد است و به حدی می باشد که شاید سالیان سال از ازدواج زوجین بگذرد و آن ها نتوانند رابطه جنسی و زناشویی برقرار کنند.
زنان معمولا به خاطر دلایلی که قبلا برای آن ها به وجود آمده است دچار فوبیای رابطه جنسی می شود این دلایل به خاطر تجربیات و خاطرات تلخ گذشته می باشد، که در زیر به چند مورد اشاره می کنیم.
امروزه سبک زندگی بسیار متفاوت شده است و فرد متحمل فشارها و استرس های زیادی به دلیل مسائل کاری و خانوادگی می باشد، همچنین افراد به خاطر بیماری هایی مانند فشار خون، مشکلات روحی و گوارشی ممکن است دچار استرس شوند.
فشار ها و استرس ها باعث می شود تا فرد احساس خستگی، ترس ار ناتوان بودن در روابط جنسی، دردناک بودن رابطه، ترس از بارداری و ترس از اولین رابطه جنسی در اوایل ازدواج برای فرد به وجود آید.
مشغله های کاری و فشار هایی که به خاطر مسائل مالی و شغلی به وجود می آید ممکن است شور و اشتیاق فرد را برای برقرار کردن رابطه جنسی از بین ببرد چون ذهن فرد درگیر است به احتمال زیاد شوق رابطه جنسی خاموش می شود.
اما در دوران بارداری و زمان بچه دار شدن مردان و زنان سردمزاج می شوند و این سرد مزاجی در دوران سالمندی هم به وجود می آید که دلایل شایع برای برقرار نکردن رابطه جنسی می باشد.
برای رفع و بهبود مشکلات جنسی زنان، شریک جنسی باید بردبار و صبور باشد و در این زمینه همکاری های لازم را به عمل آورد.
مثلا هنگام برقراری رابطه جنسی معاشقه فراموش نشود و مرحله برانگیختگی و تحریک به خوبی انجام شود و دخول باید بعد از پیشنوازی و تحریک کافی به وقوع بپیوند.
هنگامی که می خواهید رابطه جنسی برقرار کنید به تمایل و رغبت همسرتان توجه کنید و به زور او را وادار نکنید تا رابطه جنسی را انجام دهد.
همچنین افراد برای اینکه اطلاعاتی در زمینه تحریک کردن زنان و آشنایی بیشتر با آناتومی بدن آنان به دست آورند تا معاشقه و پیشنوازی بهتری داشته باشند باید از مشاور جنسی تخصصی کمک بخواهند تا در این زمینه آن ها را راهنمایی کنند و اطلاعات و آگاهی های لازم را در اختیار زوجین قرار دهد.
یکی از روش هایی که برای درمان ترس از دخول مورد استفاده قرار می گیرد آمیزش درمانی می باشد.
در این روش باید به مشاور جنسی متخصص مراجعه کنید تا با جلسات روانشناسی اطلاعات جامع و کاملی در مورد آناتومی دستگاه تناسلی و اتفاقاتی که هنگام رابطه جنسی و نزدیکی به وجود می آید را در اختیار زوجین قرار دهد.
در این هنگام چون زوجین اطلاعاتی از رابطه جنسی به دست می آورند راحت تر می توانند با آن کنار بیایند و ترس از دخول در آن ها کاهش می یابد.
درمانگر در کنار اطلاعات جنسی، روش ها و تکنیک های آرام سازی پیش رونده را به شما آموزش می دهد و شما با انجام این تکنیک ها به تدریج عضلات کف لگن را شل و منقبض می کنید و زمانی که از نظر روحی آماده شدید می توانید خود را برای برقرار کردن رابطه جنسی و دخول آماده کنید.
درمانگر برای کاهش استرس و تنش از روش هایی مانند تمرین های آرام سازی، شیوه های صحیح تنفس و ماساژ جنسی را پیشنهاد می دهند.
همچنین افراد می تواند برای درمان ترس از دخول از دیلاتورهای واژن استفاده کنند آن می توانند سر مخروطی شکل دیلاتور را داخل واژن کنند تا به تدریج عضلات واژن آن ها منعطف شود و برای دخول آماده شود.
زنان می توانند از شوهرشان بخواهند که دیلاتور را وارد واژن آن ها کنند همچنین می توانند برای روان شدن از ژل روان کننده استفاده کنند با این روش ها می شود افراد را برای نزدیکی و برقراری رابطه جنسی آماده کرد و ترس از دخول را از بین برد.
برای درمان مشکلات زناشویی به خصوص ترس از دخول باید از روانشناس کمک بخواهید و این کار بسیار ضروری می باشد.
اما بسیاری از نمی توانند در مورد مشکلات و روابط جنسی صحبت کنند و معذب هستند و به همین دلیل به مشاور مراجعه نمی کنند و برای درمان اقداماتی انجام نمی دهند در این هنگام می توان یک مشاور خوب را انتخاب کرد و تلفنی مشکل را با او در میان گذاشت تا به فرد کمک کند.
منبع: