در متن زیر بهترین جاهای دیدنی و مکان های دیدنی پاکستان برای شما آمده است .
البته این تمام مراکز دیدنی پاکستان نمی باشد و به مرور زمان و به پیشنهاد شما مراکز دیدنی جدید به این متن اضافه خواهد شد .
در این محوطه بزرگ کاخ های بزرگ پادشاهی، کتابخانه، مسجد، خوابگاه، زرادخانه، پاسدارخانه و دیوان خاص و عام که زیبایی خاصی که آن داده در پاکستان ساخته شده است و جزو یکی از مکان های تاریخی مهم نیز شناخته شده است.
گردشگران بسیاری در سفر خود به پاکستان از این قلعه تاریخی زیبا دیدن می نمایند.
این بنا به مساحت دوازده هزار متر مربع در سال 1927 به درخواست یک تاجر بزرگ مرواری در کشور پاکستان ساخته شده است و دارای قدمتی تاریخی می باشد و در بین مردم محلی، بومی و همچنین گردشگران شناخته شده می باشد.
احمد حسین آقا، یکی از اولین معماران مسلمان هند، در ساخت یک سبک احیای مجلل با ترکیبی از سنگ زرد و پر زرق و برق این کاخ را طراحی کرد و بعد از سالها این قصر و سازه های آن تبدیل به موزه ای گردید تا عموم مردم بتوانند از آنجا بازدید کرده و از زیبایی های آن لذت ببرند.
مزار کوئید به عنوان معبد جینا نیز شناخته می شود که مکان مهمی برای کویت عظام (رهبر بزرگ) محمد علی جناح، بنیانگذار پاکستان محسوب می گردد.
آرامگاه خواهر، مدینه میلت (مادر ملت)، فاطمه جینه و لایوکوات علی خان، نخست وزیر پاکستان، که در سبک مدرنیستی و در سال 1960 طراحی شده بود، نیز شامل این مکان می باشد و قابل ذکر است این مزار در میان مردم پاکستان و همچنین گردشگران بسیار پر طرفدار و دارای اهمیت خاص تاریخی می باشد.
یکی از زیباترین و بزرگترین مساجد جهان می باشد که سمبل زیبایی و معماری چشم نوازی نیز می باشد.
این مسجد دارای 5000 متر مربع مساحت و ظرفیت نمازگزاری برای سیصد هزار نفر را دارد.
زیبایی این مسجد آن است که فاقد گنبد بوده و گنبد آن به شکل خیمه یا چادر طراحی شده است و سالن نمازگزاران به شکل مثلث است و چهار مناره اطراف آن به شکل مدادهای باریک قرار گرفته اند.
ورودی مسجد دارای لوسترهای بزرگ می باشد و دیوارها با موزاییک های زیبا پوشیده شده است و همین امر به زیبایی چشم گیر و معروفیت آن می افزاید.
این مسجد همچنین در هنگام تاریکی هوا و با نور پردازی های و در زمان روشن شدن چراغ هایش زیبایی بسیار چشم نوازی را به خود اختصاص می دهد.
این معدن در پاکستان بسیار معروف است و می توان گفت بعنوان یکی از معادن بزرگ نمک در جهان شناخته شده می باشد.
این معدن دارای یکصد و ده کیلومتر مربع مساحت و 19 ورودی به معدن می باشد.
معدن هر ساله گردشگران بسیاری را برای بازدیدش به پاکستان می کشاند و دارای معماری و ساختاری منحصر به فرد و چشم نواز می باشد.
معدن نمک خورا در فاصله 160 کیلومتری از مرکز شهر پاکستان قرار دارد.
از این معدن مدتها به عنوان ملک شخصی ماهاراجههای هند استفاده می گردید اما بعد از استقلال پاکستان از هند این معدن به دولت پاکستان واگذار شد.
این موزه میراث فرهنگی پاکستان همچنین بنام موزه هریتژ نیز می شناسند که در برگیرنده مجموعه ای از گنجینه ها، نسخه های خطی و آثار تاریخی متعلق به پاکستان را در خود می باشد.
این موزه در سال 1974 افتتاح شد و در سال 2002 به عنوان یک موسسه مستقل قانونا شناخته شد.
موزه شامل چندین ساختمان و همچنین یک موزه فضای باز است که میتواند تا 3000 بازدید کننده را در خود جای دهد.
این قلعه در قرن شانزدهم میلادی و در زمان سلطنت شاه شیری بین سال های 1541 تا 1548 ساخته شده است.
قلعه برای سرکوب قبایل محلی گاگارر منطقه پتهور طراحی شده بوده است.
این قلعه برای دیوارهای دفاعی بزرگ و چندین دروازه قابل توجه که ساخته شده اند شناخته شده می باشند.
این بنا در سال 1997 از طرف سازمان یونسکو بعنوان میراث فرهنگی ثبت گردیده است.
یکی از مهمترین مراکز گردشگری و بازدید در کشور پاکستان می باشد که در آن انواع مجسمه ها و ماکت های شخصیتهای مهم، فرهنگ و هنر مردم، اتفاقات مهم تاریخی به شیوه های مختلف برای عموم مردم به نمایش گذاشته می شود.
این بنا در تپه های بلندی ساخته شده و نماد وحدت مردم پاکستان نیز محسوب می شود.
این بنا به شکل گلبرگ و از جنس گرانیت ساخته شده و در آن بر روی یک تراس باز می شود که از مرمر ساخته شده است.
چهار گلبرگ اصلی این بنای چهار استان بلوچستان، خیبر پختونخوا، پنجاب و سند را نشان می دهد، در حالی که سه گلبرگ کوچکتر از سه قلمرو گیلگیت-بالتستان، آزاد جمعه و کشمیر و مناطق قبیله ای هستند.
پلت فرم مرکزی به شکل یک ستاره پنج نقطه ای ساخته شده است که توسط یک آبرودار احاطه شده است.
هلال فلزی اطراف ستاره با سخنان محمد علی جناح و شعر آلما اقبال نوشته شده است.
منار پاکستان به عنوان یکی از نمادهای اصلی و ملی کشور پاکستان شناخته شده می باشد و بسیار طرفدار در این کشور در بین مردم بومی و محلی و همچنین گردشگران دارا می باشد.
کشور پاکستان تا قبل از سال 1940 استقلال نداشت و طی قطعنامه ای در همایش بزرگ مسلمانان شبه قاره هند در سال 1940 به استقلال رسید و در سال 1960 میلادی در محل برگزاری همان همایش، بنایی برای یادبود استقلال پاکستان ساخته شد که امروزه آن را به نام منار پاکستان میشناسند.
این منار بر روی پایه به طول 5 متر قرار دارد و فاصله آن از سطح زمین حدودا 70 متر می باشد.
در دید اولیه همگی این منار را به یک گل تشبیه می کنند که از زمین رویده است و همان معنای استقلال و خودکفایی را برای تمامی مردم و ساکنین پاکستان تداعی می کند.
یک مکان زیبا و دلنشین در بالای تپه که در پاکستان واقع شده است.
این تپه حدودا بیست و چهار هزار فوت از سطح دریا فاصله دارد و با حضور خود در آنجا نمای بسیار زیبایی از پاکستان را مشاهده خواهید کرد و همچنین می توانید از رستوران های موجود در آنجا نیز در حین استراحت و لذت بردن از طبیعت نیز استفاده نمایید.
گردشگران بسیاری در سفر خود به پاکستان از این محل بازدید می نمایند و خاطرات خوشی را برای خود و خانوادشان رقم می زنند.
این دره در منطقه چیترال کشور پاکستان واقع شده است و دارای پیشینه تاریخی بالا و تمدنی تاریخی می باشد.
مردم در این دره در روستاهای کوچکی که به سمت تپه های می باشد زندگی می کنند و خانه های خود را تماما” از جنس چوب خشن می سازند.
یکی از جذابیت هایی که با ررفتن به آنجا می توانید تجربه نمایید فستیوال ها و جشواره هایی است که هر ساله برگزار می شود و قابل ذکر است که مردم ساکن در این روستاها بسیار مهربان و مهمان نواز می باشند.
رستورانی است ساخته شده در کشور پاکستان که دارای فضایی زیبا می باشد و با رفتن به انجا می توانید هم از فضای داخلی و هم از فضای بیرونی و تراس آن نیز استفاده نمایید.
در این رستوران انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه پاکستانی برای مشتریان سرو میگردد.
تمامی مواد اولیه مورد استفاده برای طبخ غذاهای این رستوران به صورت روزانه و تازه تهیه می شود.
این رستوران در کشور پاکستان ساخته شده است و ارائه دهنده غذاهای خوشمزه و لذیذ این کشور می باشد.
معماری این رستوران بسیار زیبا و منحصر به فرد می باشد و مردم محلی، بومی و گردشگران بسیاری به این رستوران سر می زنند و دارای طرفداران بسیاری می باشد.
مواد اولیه مورد استفاده برای طبخ این غذاها به صورت روزانه و کاملا تازه و ارگانیک می باشند.
یکی از محبوب ترین مراکز خرید ساخته شده در کشور پاکستان می باشد که همه برندهای مطرح دنیا و پاکستان در این مرکز خرید دارای فروشگاه می باشند و محصولاتشان را به مشرتیان ارائه می دهند.
پوشاک، کیف، کفش، وسایل ورزشی، محصولات بهداشتی، وسایل دکوری و تزیینی، ساعت، عطر، زیورآلات، وسایل اکتریکی و … از جمله محصولاتی هستند که در این مرکز خرید به فروش می رسند.
علاوه بر انجام خرید مشتریان در این فروشگاه می توانند از مجموعه های فود کورت که در دو طبقه مجزا واقع شده اند، کافی شاپ، محوطه بازی کودکان، پارکینگ و سینما استفاده نمایند.
این مرکز خرید بعنوان سومین و محبوب ترین مجموعه های ارائه دهنده انواع برند های مطرح بین المللی و داخلی در کشور پاکستان شناخته شده می باشد.
در این مرکز خرید انواع محصولاتی نظیر کیف، کفش، زیورآلات، پوشاک، وسایل دکوری و تزیینی، وسایل الکترونیکی، محصولات بهداشتی و … اشاره کرد.
پکیچز مال در طول سال فستیوالهایی با مسابقات بزرگ برگزار می کند و به برندگان هر قرعه کشی جوایز نفیس اهدا می کنند.
علاوه بر خرید در این مجموعه مشتریان می توانند از رستوران و کافی شاپ، پارکینگ، محوطه بازی کودکان استفاده نمایند.
یکی از هنرهای محبوب و پرطرفدار و همچنین پر زحمت در کشور پاکستان می باشد.
این ظروف بوسیله هنرمندان پاکستانی ساخته می شوند و پس از آماده سپشدن با قلمو های مخصوص و به صورت دستی نقوش زیبایی را بر روی این سفال ها می کشند.
در اغلب خانه های پاکستانی می توانید از این ظروف سفالی که برای مصارف مختلف استفاده می شوند پیدا نمایید.
برای خرید این ظروف همچنین می توانید از تمامی مغازه ها و فروشگاه های ارائه دهنده سوغاتی ها و صنایع دستی از هر مدل، اندازه و نقشها و رنگ هایی که می خواهید ظروف مد نظرتان را پیدا کرده و خرید نمایید.
فرش بافی در کشور پاکستان پس از جنگ جهانی دوم و کسب استقلال در سال 1947 میلادی در این کشور رواج پیدا کرد.
در ابتدا تمامی فرش ها در این کشور به صورت دست باف و توسط هنرمندان زن و مرد پاکستانی بافته می شند اما با گذر سال ها و به وجود امدن دست گاه های فرش بافی در این کشور فرش های ماشینی نیز تولید شند اما قابل ذکر است طرفداران فرش های دست بافت در این کشور بیشتر می باشند و قیمت آنها نیز به نسبت فرش ها ماشینی گرانتر و البته جنس آنها نیز با کیفیت تر می باشد.
نقشه بخارایی ترکمن، نقشههای بلوچی، نقشههای روستایی، نقشههای آناتولی یا ترکیهای، نقشهای هندی و نقشههای ایرانی از قبیل انواع لچک و ترنج، طرحهای افشان شاه عباسی، نقشههای درختی، شکارگاه جانوری و نقشههای محرابی و … از جمله نقوش و طرح های پر طرفدرا و محبوب در فرش بافی این کشور می باشند.
حلوا پوری –
این غذا در بسیاری از کشور ها نظیر هند، پاکستان، بنگلادش و … دارای طرفداران بسیاری است و بوسیله نانی به نام پوری خورده می شود.
این نکته قابل ذکر است که نان پوری پف دار، ترد و کمی نمکی می باشد و همراه با غذایی به نام حلوا خورده می شود.
حلوا ازترکیب سفیده تخم مرغ، کنجد و نوعی شهد شکری تهیه می شود و آنرا در کشور پاکستان معمولا بعنوان وعده صبحانه استفاده می کنند.
این غذا در کشور پاکستان بیشتر بعنوان غذایی خیابانی شناخته شده می باشد اما در طی گذر سال ها این غذا در منوی غذایی برخی رستوران ها نیز یافت می شود.
این اسنک بوسیله خمیر سرخ شده سمولینا تهیه می شود که بعد از سرخ و پف شدن و سرد شدن درون قسمتی از آن را سوراخ می کنند و بر اساس ذائقه هر فرد داخل آن را با مواد خوشمزه ای پر می کنند و در کنار سس های خوشمزه و لذیذ آنها را سرو می کنند
کمات کلیدی : گردگشری،قاره آسیا،پاکستان