/ تعمیرات / آموزش کارکردن با آیفون
آنچه در این مقاله می‌خوانید

آموزش کارکردن با آیفون :

یکی از ساده ترین سیستم‌های موجود در بازار، سیستم عامل iOS است که بر روی آیفون‌ها و آیپدهای اپل شاهد هستیم. این سیستم عامل در عین ساده بودن، ویژگی‌های بسیاری دارد که متناسب با نیاز کاربران تعبیه شده اند. در آموزش اختصاصی NIC، قصد داریم که تمام بخش‌های مختلف این سیستم عامل را به شیوه‌ای ساده برای شما بازگو کرده و نکات مختلف را آموزش دهیم. در این فصل به سراغ تنظیمات دستگاه خواهیم رفت.

در این آموزش ها ما به Setting آیفون پرداخته ایم . تنظیمات آیفون دارای قسمت های مختلفی میباشد که تا اینجا و در قسمت اول ، تا گزینه Carrier را توضیح داده ایم .

Notifications

این بخش مربوط به اعلانیه‌هایی می‌شود که برنامه‌های مختلف به شما می‌دهند و شما می‌توانید از این بخش، آن ها را خاموش کرده و یا به صورتی که دوست دارید، مدیریت کنید. برای مثال، با ورود به برنامه App Store، شما چند گزینه را در پیش رو خواهید داشت:
– Allow Notifications: با روشن کردن این گزینه، از طرف برنامه برای شما پیام‌‌ها و اعلانیه‌های مختلفی ارسال خواهد شد.

– Show In Notification Center: این گزینه از شما می‌پرسد که آیا پیام‌ها و اعلانیه‌ها در نوار نوتیفیکشن نیز ظاهر شوند یا خیر.

– Badge App Icon: این گزینه برای نشان دادن یا ندادن آیکن برنامه‌ای است که برای شما پیام و اعلانیه ارسال خواهد کرد.

– Show On Lock Screen: با روشن کردن این گزینه، پیام‌ها و اعلانیه‌های برنامه‌ها در صفحه قفل نیز نمایان خواهند شد.

بخش بعدی، Alert Style When Unlocked نام دارد. در واقع، در این بخش، نحوه نمایان شدن اعلانیه هنگام باز کردن قفل دستگاه را تتظیم می‌کند و شما می‌توانید برای هر برنامه، یک سبک را انتخاب کنید.

Control Center

کنترل سنتر، بخشی است که با کشیدن انگشت بر روی صفحه از پایین به بالا فعال می‌شود که به شما میانبرهای سریعی را برای دسترسی به تنظیمات مانند وای فای، چراغ قوه و سایر در اختیار شما قرار می‌دهد. در بخش تنظیمات نوتیفیکشن سنتر، شما دو گزینه در پیش روی خواهید داشت:

– Access On Lock Screen: با روشن کردن این گزینه، کنترل سنتر از لاک اسکرین نیز قابل دسترسی خواهد بود. با خاموش کردن آن گزینه، تنها از صفحه اصلی می‌توانید به این بخش دسترسی داشته باشید.

– Access Within The App: با روشن کردن این حالت، از داخل برنامه‌های درحال اجرا نیز می‌توان کنترل سنتر را اجرا نمود.

Do Not Disturb

همانطور که از نامش پیداست، Do Not Disturb ویژگی است که به کمک آن، تمامی اعلانات و تماس‌ها در بازه زمانی مورد نظر شما قطع می‌کند. با ورود به بخش Do Not Disturb به گزینه‌های زیر دسترسی خواهید داشت:

– Manual: با روشن کردن این حالت، Do Not Disturb فعال شده و تماس‌ها و پیام‌های شما بی صدا خواهند شد. همچنین یک آیکن ماه در نوار نوتیفیکشن ظاهر می‌شود.

– Scheduled: با روشن کردن این حالت، Do Not Disturb فعال شده با این تفاوت که شما می‌توانید بازه زمانی مشخصی را برای فعال شدن آن انتخاب کنید.

– Allow Calls From: در این بخش، شما دسته مخاطبینی که می‌خواهید درحین روشن بودن حالت Do Not Disturb همچنان پیام‌ها و تماس‌هایشان به دستتان برسد را مشخص می‌کنید.

– Repeated Calls: با روشن کردن این حالت، تماس شخصی که حداقل سه دقیقه پیش با شما تماس گرفته باشد، بر روی حالت بی صدا نخواهد رفت.

در آخر صفحه، بخشی به نام Silence وجود دارد. در این بخش، شما می‌توانید حالت سکوت را در این دو زمینه مشخص کنید:

– دستگاه در حالت Do Not Disturb همیشه بی صدا باشد.

– دستگاه در حالت Do Not Disturb تنها وقتی که فقل شده است بی صدا باشد.

کلیدواژه :

قسمت دوم آموزش آیفون / بی صدا کردن در آیفون / تنظیمات آیفون

منبع :

آموزش صفر تا صد آيفون | ویژه تیم تحریریه NIC – قسمت دوم 【ℕICMag】 (apple-nic.com)

 در این بخش، به تمامی جزئیات Accessibility خواهیم پرداخت.

VoiceOver : این گزینه‌ای است که بیشتر برای افراد نابینا یا با چشمان ضعیف به کار می‌آید. با روشن کردن حالت VoiceOver، آیفون برای شما هر موردی را که لمس می‌کنید را خواهد خواند؛ همچنین با دوبار لمس گزینه، آن مورد انتخاب خواهد شد. خواندن متون تنها چیزی نیست که در این ویژگی وجود دارد، بلکه حتی خواندن عبارت “اموجی” و موارد ریز دیگر نیز وجود دارد.

Zoom : همانطور که از نامش پیداست، زوم ویژگی است که می‌توان به کمک آن، بخشی از صفحه را بزرگنمایی کرد. با روشن کردن این گزینه، پنجره‌ای در کنار صفحه شما باز خواهد شد و هرجا که شما انگشتتان را بکشید، آن قسمت زوم خواهد شد. زوم پیش فرض این حالت بر روی 200% تنظیم شده است اما می‌توانید این مقدار را بین 100 تا 500 درصد نیز تغییر دهید. با روشن کردن این ویژگی، تمامی ژست‌های حرکتی و سایر حرکات به صورت معمول انجام خواهند شد.

Magnifier : این بخش درواقع ویژگی یک ذره بین را در اخیتار شما قرار می‌دهد. با روشن کردن Magnifier، اگر شما سه بار دکمه هوم را فشار دهید، وارد صفحه ای خواهید شد که شبیه به برنامه دوربین بوده ولی با این تفاوت که بیشتر با هدف یک ذره بین در آنجا تعبیه شده است.

Display Accommodations : در این بخش، شما می‌توانید برخی تنظیمات خاص را بر روی صفحه نمایش انجام می‌دهد. درحال حاضر، سه بخش در این صفحه وجود دارد.

Invert Colors ویژگی است که با روشن کردن آن، رنگ‌های صفحه نمایش به صورت برعکس نشان داده خواهند شد؛ یعنی صحنه‌های سفید به رنگ سیاه و صحنه‌های سیاه به رنگ سفید درخواهند آمد.

ویژگی Color Filter برای افرادی است که می‌خواهند نحوه نشان دادن رنگ‌ها را متناسب با وضعیت خود تغییر دهند. برای مثال، افراد کور رنگ می‌توانند تنظیمات را به گونه ای تغییر دهند تا رنگ‌ها را درست ببینند.

گزینه Reduce White Point نیز شدت رنگ سفید را کاهش می‌دهد و آن را متمایل به رنگ آبی می‌کند.

Speech : با روشن کردن این گزینه، شما می‌توانید متنی را انتخاب کرده تا آیفون یا آیپد، آن متن را برای شما بخواند. این ویژگی می‌تواند زبان‌های مختلفی مانند انگلیسی، عربی، آلمانی و غیره را خوانده و حتی می‌توانید صدا و سرعت گوینده را متناسب با سلیقه خود تغییر دهید.

Larger Text : با روشن کردن این ویژگی، متون در تلفن هوشمند شما بزرگتر دیده خواهند شد. شما همچنین می‌توانید میزان بزرگی فونت را تغییر دهید.

Bold Text : اگر این ویژگی را فعال کنید، متون در تلفن هوشمند شما کمی پهن تر دیده خواهد شد. البته برای فعال شدن این ویژگی، از شما خواسته می‌شود که دستگاه ریست شود.

Button Shapes : در سیستم عامل iOS، دکمه‌هایی مانند دکمه بازگشت در بالا و سمت چپ صفحه قرار داشته و به صورت متنی هستند. حال با روشن کردن این ویژگی، یک شکل در اطراف آن نیز پدیدار خواهد شد.

Increase Contrast : با ورود به این صفحه، شما می‌توانید شفافیت رنگ‌ها را کاهش داده و یا رنگ‌های موجود در صفحه را تیره تر کنید.

Reduce Motion : اگر انیمیشن‌های موجود در سیستم عامل iOS را نمی‌پسندید، می‌توانید با روشن کردن این گزینه، انیمیشن‌ها را کاهش دهید.

On/Off Labels : در iOS، سوئیچ‌هایی برای خاموش و روشن کردن تنظیمات مختلف وجود دارد. حال با فعال سازی این ویژگی، یک طرح اضافه به این دکمه‌ها می افزاید.

Switch Control : ویژگی Switch Control در واقع گزینه‌های موجود در صفحه را با یک خط باریک آبی به شما نشان می‌دهد تا بتوانید موردی که در دنبال آن هستید را سریع تر بیابید. در ادامه این صفحه، تمامی تنظیمات مربوط به این ویژگی مانند تغییر رنگ خط یا پخش صدا نیز وجود دارد.

Assistive Touch : با روشن سازی گزینه Assistive Touch، یک دکمه مجازی در صفحه آیفون شما ظاهر خواهد شد. این دکمه درواقع ویژگی‌هایی مانند سیری، دکمه هوک و کنترل سنتر را باز می‌کند؛ بدون آنکه از دکمه هوم دستگاه استفاده کنید. در ادامه همان صفحه می‌توانید گزینه‌های موجود در این دکمه را تغییر دهید و آن را شخصی سازی کنید.

–  Touch Accommodations :

به کمک این ویژگی، استفاده از صفحه نمایش شما بسیار ساده تر خواهد شد. با Touch Accommodations، شما می‌توانید مدت زمان لمس یا نگه داشتن یک مورد را تنظیم کنید تا از انجام شدن لمس‌های اشتباه خودداری کنید. برای شخصی سازی این ویژگی، باید گزینه‌های موجود در همان صفحه را مانند Hold Duration را تنظیم کنید.

–  3D Touch : در این بخش، شما می‌توانید ویژگی لمس سه بعدی آیفون خود را خاموش کرده و یا میزان فشاری که بر روی صفحه وارد می‌کنید را تنظیم کنید.

–  Keyboard : در این صفحه، شما می‌توانید چند ویژگی خاص را در کیبورد تنظیم کنید. برای مثال، با روشن کردن Show Lowercase Keys، دکمه‌های اضافی در برخی کیبوردهای خاص دانلود شده در اپ استور را فعال می‌کند.

بخش دوم همان صفحه نیز برای تنظیمات کیبورد سخت افزاری است که به آیفون متصل می‌کنید. در اینجا می‌توانید تنظیماتی مانند سرعت دریافت یک کلمه از کیبورد یا صدای کیبورد سخت افزاری را تغییر دهید.

–  Shake To Undo : آیا تا بحال شده است که موردی تا تایپ کرده اما می‌خواهید که عملیات تایپ به عقب برگردد و مورد تایپ شده حذف کردد؟ Shake To Undo برای همین حالت تعبیه شده است؛ کافیست تلفن هوشمند را تکان دهید تا از شما خواسته شود که آیا می‌خواهید متن نوشته شده اخیر را بردارید یا خیر؟

–  Vibration : از این بخش، می‌توان تمامی ویبره‌های دستگاه را خاموش یا روشن کرد.

–  Call Audio Routing : در این جا، می‌توانید مشخص کنید که وقتی تماسی دریافت می‌کنید، صدای شخص مخاطب از کجا پخش شود. معمولا این گزینه بر روی اتومات تنظیم شده اما می‌توانید آن را بر روی دوحالت اسپیکر یا هدست بلوتوث تنظیم کنید.

–  Home Button : در این صفحه، شما می‌توانید سرعت کلیک کردن دکمه هوم را بین سه حالت پیش فرض، کند و کندترین تنظیم کنید. در iOS 10، اپل حالت سوایپ برای باز کردن قفل را حذف کرد و به جای آن، فشردن دکمه برای باز شدن را انتخاب کرد. با فعال سازی Rest Finger To Open، شما فقط با لمس دکمه هوم با سنسور اثر انگشت می‌توانید قفل صفحه را باز کنید و نیازی نیست که حتما دکمه هوم را فشار دهید.

–  Reachability : با این گزینه، اگر دکمه هوم را دوبار لمس کنید، صفحه به پایین کشیده شده تا شما بتوانید به گزینه‌های بالای صفحه که دسترسی به آن‌ها سخت است دسترسی داشته باشید.

–  Hearing Devices : در اینجا، دستگاه‌های پخش صدای بلوتوثی ظاهر شده و همچنین می‌توان وضوح صدا را با گزینه Aid Mode کمی افزایش داد.

–  TTY : اگر شما یک دستگاه TTY جداگانه دارید، می‌توانید این گزینه را روشن کرده تا تماس‌هایی به کمک TTY داشته باشید. TTY یک دستگاه ارتباطی خاص است که برای انجام ارتباطات ایمن استفاده می‌شود.

–  LED Flash For Notification : از آنجایی که آیفون فاقد LED نوتیفیکشن است، می‎‌توانید این گزینه را روشن کنید تا هنگام دریافت نوتیفیکشن، فلاش گوشی شما خاموش روشن شود.

–  Mono Audio : با این حالت، اسپیکر دستگاه شما به صورت استریو نخواهد بود و به صورت تکی یا مونو عمل خواهد کرد.

–  Phone Noise Cancellation : با روشن سازی این حالت، میکروفون‌های آیفون صدای مزاحم اطراف شما را حذف کرده تا تماسی واضح تر برقرار کنید. در همان قسمت، یک اسلایدر وجود دارد که تعادل بین کانال‌های صوتی چپ و راست را تنظیم می‌کند.

–  Subtitles & Captioning : این ویژگی برای پخش زیر نویس در ویدئوها است. در این صفحه، شما می‌توانید مدل و سبک زیر نویس را تغییر داده و یا حالت +SDH را برای افرادی که مشکل شنوایی دارند فعال کنید.

–  Audio Descriptions : با فعال سازی این حالت، آیفون شما در کنار ویدئویی که پخش می‌شود، توضیحاتی خلاصه درباره آن را به شما می‌دهد.

–  Guided Access : این ویژگی، یک کاربر را درون یک برنامه نگه می‌دارد و تنها با اجازه شما می‌تواند به سایر ویژگی‌ها دسترسی داشته باشد. برای این کار می‌توانید از سنسور اثر انگشت دستگاه استفاده کنید .

–  Accessibility Shortcut :  از این بخش، شما به تنظیمات اصلی در Accessibility که درباره شان صحبت کردیم دسترسی خواهید داشت. برای مثال می‌توان به حالت‌های Voice Over، Invert Colors و غیره اشاره کرد.

منبع :

1

برچسب ها :

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!

کل :
میانگین :
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x