طبع نشاسته سرد و خشک است. از مصلحهای نشاسته میتوان به کرفس، میخک، عسل و شیره انگور اشاره کرد. این ماده غذایی خواص بسیاری از حمله کاهش کلسترول، تنظیم قند خون، درمان اسهال و… دارد.
نشاسته از ساقه و دانه گیاهانی مانند ذرت، گندم و سیبزمینی به دست میآید. از نشاسته استفادههای بسیاری میکنیم، برای مثال این ماده غذایی در تهیه مسقطی، باسلوق و… استفاده میشود. استفاده زیاد از این ماده غذایی باعث میشود این سوالات مطرح میشود که طبع نشاسته سرد است یا گرم؟ مصلح نشاسته چیست؟ اگر این پرسشها ذهن شما را نیز مشغول کرده است با ما همراه باشید. در این مقاله قصد داریم طبع و مصلحهای نشاسته را معرفی کنیم.
طبع نشاسته سرد و خشک میباشد. این مساله برای کسانی که مزاج سرد بلغمی یا سوداوی دارند بسیار مهم است زیرا مصرف آن بدون مصلح باعث بهم ریختن تعادل مزاجی میشود. از آنجا که نشاسته در بسیاری از مواد اعم از برنج، نان، ماکارانی، حبوبات و غیره به وفور یافت میشود. توصیه میکنیم که رژیم متعادلی در مصرف نشاسته و کربوهیدرات داشته باشید.
مصلح مادهای خوراکی است که همراه با غذای مورد نظر میل میشود و طبعی مخالف غذا دارد تا موجب تعدیل در مزاج شود. مصرف نشاسته با مصلح خود باعث میشود که هضم آن در معده راحتتر شود. کرفس، میخک و شیرینیهای طبیعی نظیر عسل، خرما، شیره انگور از مهمترین مصلحهای نشاسته به شمار میروند. شما میتوانید از این مواد در هنگام طبخ یا سرو موادغذایی حاوی نشاسته استفاده کنید.
به علاوه از ماسک نشاسته نیز برای روشن شدن پوست میتوان استفاده کرد. این ماسک میتواند پوستی شفاف و فاقد آلودگی را برای شما به ارمغان آورد. به علاوه نشاسته کمک بسیاری به پرپشت شدن موها میکند.
اکنون که با طبع نشاسته و مصلحهای آن آشنا شدید، میتوانید با هر مزاجی از آن استفاده کنید. نشاسته خواص بسیاری دارد،
نظر شما چیست؟ آیا مصلحهای دیگری برای این ماده غذایی میشناسید؟ فراموش نکنید نظرات و پیشنهادات خود را با ما و سایر همراهان ستاره به اشتراک بگذارید.
طبع نشاسته
منبع:
طبع گردو در طب سنتی گرم و خشک است. این ماده غذایی که سرشار از مواد مغذی است، یکی از خوراکیهای محبوب ایرانیان به شمار میآید. یکی از بارزترین خواص گردو را میتوان تقویت قابلیتهای مغزی دانست.
گردو خوراکی محبوب بسیاری از افراد به شمار میآید که به دلیل طعم بسیار خوب و خواص فراوانی که دارد، جای خود را در رژیم غذایی ایرانیان باز کرده است. خوب است بدانید متخصصین تغذیه، گردو را از لحاظ میزان فسفری که دارد با ماهی و تخم مرغ مقایسه میکنند. ویتامین ب. نیز یکی دیگر از مواد مفید موجود در گردو است که بسیاری از افراد را جذب گردو و غذاهای حاوی گردو میکند. آرامش اعصاب و خواب با کیفیت از اولین نتایج مصرف گردو به عنوان یک عضو ثابت در رژیم غذایی است. در این مطلب به بررسی طبع گردو و ویژگیهای آن میپردازیم.
طبع گردو گرم و خشک است. آگاهی نسبت به این موضوع به ما کمک میکند در زمان مصرف آن دقیقتر عمل کنیم و بهره بیشتری از خواص آن ببریم. طبق نظر کارشناسان طب سنتی، طبع گرم گردو در ترشح هورمونهای تیروئیدی تغییر ایجاد میکند و طبع خشک گردو نه تنها در ترشح هورمون انسولین نقش دارد بلکه به تنظیم سطح قند خون بدن نیز کمک میکند.
در ضمن هر صد گرم گردو سالم به طور متوسط ۶۲۵ کالری دارد و از جمله مواد غذایی بسیار پرانرژی و مغذی به حساب میآید. گردو را میتوان به روشهای مختلف مصرف کرد، در ادامه مقاله کالری گردو به برخی از روشهای مصرف گردو اشاره میکنیم.
مصرف خوراکی گردو تنوع بسیاری دارد و افرادی که در آشپزی و طبخ غذاهای ایرانی دستی در کار دارند همیشه چند غذای بسیار خوشمزه سراغ دارند که طعمدهنده اصلی آن گردو است. ما نیز نکاتی درباره روش مصرف گردو برای شما آماده کردهایم.
درباره فواید و مضرات مصرف پنیر و گردو نظرات متفاوتی وجود دارد، اما مصرف مواد غذایی لبنتی به همراه برخی از خشکبار و آجیلها برای تأمین فسفر مورد نیاز بدن بسیار مفید خواهد بود. گردو از طرفی به روند جذب کلسیم بدن بسیار کمک کرده و با طبع گرمی که دارد، سردی طبع پنیر را جبران میکند؛ به همین خاطر میتوان پنیر و گردو را مکمل یکدیگر دانست.
جالب است بدانید یک از مواد موجود در گردو مس است. مس موجود در گردو میتواند به تجزیه ماده تیرامین که در پنیر وجود دارد کمک کند و بدین وسیله عملکرد آنزیمهای بدن بهتر شده و مواد موجود در پنیر نیز به بهینهترین شکل ممکن جذب بدن میشوند.
گردو هم در صبحانه و هم در بسیاری از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی نقش اساسی بازی میکند. غذاهایی از جمله خورشت فسنجان، خورش گردو، خوراک گردو و بادمجان و … طعم اصلی خود را از گردو میگیرند. این غذاهای خاص و ترکیبی که با گردو پخت میشوند هم طعم بسیار دلنشینی دارند و هم از لحاظ غذایی، منابع غنی انرژی و مواد مفید برای بدن هستند.
جالب است بدانید دستور پخت بیشتر این غذاهای ایرانی به گونهای است که طبیعت مواد تشکیل دهنده آن با یکدیگر تناقض ندارند و در اغلب موارد طبع غذا تعدیل شده است. کافی است از طبیعت موادی که در این غذاها استفاده میشود اطلاع پیدا کنید و خودتان به این نکات ریز پی ببرید. گردو در میان غذاهای ایرانی نیز خواص و طعم خاص خود را به رخ میکشد.
خواص گردو خیلی بیشتر از حد تصور شماست. اولین و بارزترین خاصیت گردو چربیهای اشباع نشده موجود در آن است. اسیدهای چرب امگا ۳ نیز در گردو به فراوانی یافت میشوند و همین باعث شده است نام گردو در توصیههای پزشکان و متخصصین تغذیه زیاد به گوش برسد. در ادامه به برخی از خواص گردو اشاره میکنیم.
گردو نقش اساسی در بهبود میزان کلسترول بدن دارد. خوردن روزانه گردو را میتوان یک رژیم غذایی کم چرب اصلاح شده دانست. یکی از راههای کاهش میزان چربیهای مربوط به دور قلب بیماران مبتلا به دیابت، مصرف روزانه گردو است. یکی از توصیههای رایج به افراد دیابتی این است که رژیم غذایی کم چرب داشته باشند؛افراد دیابتی که گردو مصرف میکنند در این امر موفقتر هستند.
دستهای شفا بخش گردو به قلب شما هم میرسد! گردو علاوه بر نقشی که در کنترل میزان کلسترول خون دارد، ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را نیز تا حد بسیار زیادی کاهش میدهد. پروتئینهای C-REACTIVE موجب التهاب عروق شده و در نتیجه آن افراد دچار بیماریهای مختلف قلبی میشوند. گردو باعث میشود میزان این پروتئینها در بدن کمتر شود.
افزایش تواناییهای مغزی آرزوی بسیاری از انسانهاست. این مژده را به شما میدهیم که با گردو میتوانید به قابلیتهای مغزی خود ارتقا ببخشید و از توانایی خود در فکر کردن استفاده کنید. یکی از خاصیتهای بارز گردو افزایش توانایی سلولها برای جابه جایی مواد مغذی است که تأثیر مستقیمی بر بهبود فعالیتهای مغزی دارد.
احتمال خیلی زیاد قبل از خواندن این مقاله هم مطمئن بودهاید که گردو ماده غذایی بسیار خوبی است و نیازی نیست که چنین چیزی را دوباره در این مقاله بخوانید، فقط این را بدانید که مفید بودن گردو یک امر بدیهی است و از جهات مختلفی برای بدن شما سودبخش است؛ اما گرم و خشک بودن طبیعت گردو نیز یکی از نکتههایی است که نباید فراموش کنید.
هر خوراکی که قصد تهیه آن را دارید و قصد دارید با گردو مصرف کنید طبیعتی دارد که باید از آن اطلاع پیدا کنید. ترکیبهای صحیح مواد خوراکی باعث میشوند مواد غذایی ناسازگار با یکدیگر مصرف نشوند و بدین روش میتوانید از تمام ویژگیهای گردو استفاده ببرید.
طبع گردو
منبع: